تولید درب ضد سرقت در شیوه های مختلفی انجام می شود؛ به عبارت دیگر تولیدکنندگان فعال در این زمینه، هر کدام روش منحصربفردی را مورد استفاده قرار می دهند. شرکت روماک در زمینه تولید و ساخت انواع دربهای ضد سرقت موفقیت های زیادی را کسب کرده است، از این رو قصد داریم رمز و راز موفقیت هایمان را با شما در میان بگذاریم.
با اندکی بررسی در می یابید که ساختار درب های ضد سرقت با درب های معمولی متفاوت است. شاید این سوال برایتان مطرح شود که چه تکنیک ها و متریالی برای ساخت این درب ها بکار گرفته می شود ؟ در این مقاله قصد داریم ضمن بررسی روش ساخت درب ضد سرقت ، به معرفی تولیدی درب ضد سرقت شناخته شده در این حوزه نیز بپردازیم. برای مطالعه مطالب زیر، بر روی عنوان مورد نظر کلیک نمایید.
- آیا شیوه واحدی برای ساخت دربهای ضد سرقت وجود دارد ؟
- آموزش ساخت درب ضد سرقت
- سازنده درب ضد سرقت
- بورس درب ضد سرقت کجاست ؟
- نکاتی برای خرید درب ضد سرقت
درب دنیزلی که در تصویر زیر مشاهده می کنید؛ یکی از لوکس ترین درب های ضد سرقت روماک است که ساختاری مشابه درب های ترک دارد.
شیوه تولید درب ضد سرقت
پیش از اینکه به بررسی نحوه ساخت درب ضد سرقت بپردازیم؛ ذکر این نکته ضروری است که تولید کننده درب ضد سرقت ایرانی و حتی خارجی معمولاً فرمول دقیق ساخت را افشا نمی نماید. بدیهی است تولیدکنندگان این حرفه نیز همانند سایر کسب و کارها فنون مختص خودشان را دارند که به اشتراک گذاشتن آن می تواند مخاطره آمیز باشد.
مراحل ساخت درب ضد سرقت
ساخت و یا مونتاژ دربهای ضد سرقت به شیوه های مختلفی انجام می گیرد، که این امر می تواند مراحل تولید درب ضد سرقت را دچار تغییراتی نماید. در ادامه به معرفی یکی از رایج ترین روش های تولید می پردازیم.
1- استراکچر داخلی درب ضد سرقت
تمامی درب های ضد سرقت دارای یک استراکچر داخلی هستند که نقش مهمی در مقاوم سازی درب دارد. این استراکچر متشکل از یک کلاف ( پروفیل ) 80 * 40 است که یک ورق فولادی با ضخامت 1.25 میلیمتر بر روی آن جوش می خورد.
از آنجایی که وجه تمایز درب های ضد سرقت با سایر درب ها ساختار فولادی آن است، ضرورت دارد تا این ورق دارای ضخامت استاندارد ( حداقل 1.25 میلیمتر ) باشد. البته برخی از تولیدکنندگان برای کاهش هزینه نهایی اقدام به بهره گیری از ورق فولادی با ضخامت کمتر می نمایند. این امر می تواند بطور مستقیم بر میزان مقاومت درب و وزن نهایی آن تاثیر بگذارد.
2- سطح خارجی و داخلی درب ضد سرقت
برای سطح درب و یا اصطلاحاً ” رویه درب ” از ام دی اف و یا چوب بهره گرفته می شود. در حقیقت هسته درب یا همان ورق فولادی به صورت کامل با ام دی اف پوشانیده می شود. به همین جهت از یک لایه ام دی اف با ضخامت 6 تا 8 میلیمتر در سطح خارجی و لایه ای دیگر برای سطح داخلی بهره گرفته می شود.
در صورتی که مدل درب قاب تونیک باشد؛ از تلفیق ام دی اف و چوب طبیعی استفاده می گردد. با توجه به اینکه MDF و چوب انعطاف پذیری بالایی دارند، بهره گیری از انواع رنگ ها به صورت پوششی و پتینه و انواع روکش های چوب طبیعی بر روی سطح درب امکان پذیر می باشد. این امر می تواند قیمت نهایی درب را تحت تاثیر قرار بدهد.
3- بهره گیری از فوم پلی اورتان
در ساختار درب های ضد سرقت لوکس، یک فضای خالی مابین ام دی اف و ورق فولادی در نظر گرفته می شود که به سمت داخل درب می باشد. این فضای خالی با فوم پلی اورتان و یا فوم پلی استایرن پر می شود و این امر منجر می گردد تا درب عایق صوت و حرارت گردد. البته در صورتی که خواستار یک درب ضد صدا باشید، بهتر است از پشم سنگ برای پر کردن این فضا بهره گرفته شود.
ویژگی های درب ضد سرقت
درب ضد سرقت با استراکچر مذکور و در ابعاد استاندارد؛ وزنی در حدود 100 کیلوگرم دارد. ضخامت این نوع درب معمولا 5.2 سانتیمتر است.
از آنجایی که درب های ضد سرقت به صورت دو لنگه طراحی نمی گردند؛ در صورتی که عرض درب بیش از اندازه استاندارد باشد، یک بخش ثابت در یک سمت درب اجرا می گردد. این بخش که اصطلاحاً به آن ” ثابتی ” گفته می شود؛ قابلیت باز شدن ندارد.
تولیدی درب ضد سرقت تهران
شرکت روماک یکی از تولید کنندگان درب ضد سرقت می باشد که در زمینه ساخت درب های لوکس با ساختار مشابه برندهای ترک فعالیت دارد. دفتر مرکزی روماک واقع در شهر تهران بوده و آدرس کارخانه تولید درب ضد سرقت روماک در جاجرود است و مجهز به بروزترین دستگاه های خارجی می باشد.
البته با جست و جو در اینترنت با تولیدی درب ضد سرقت دور سام و سایر برندها نیز آشنا خواهید شد.
بورس درب ضد سرقت در تهران کجاست ؟
شاید تمایل داشته باشید تا حضوری به مراکز فروش درب مراجعه نمایید تا از نزدیک انواع درب را مورد بررسی قرار دهید. منطقه رسالت خیابان بنی هاشم مرکز فروش درب های ضد سرقت با قیمت ها و ساختار های مختلف می باشد.
با مراجعه به مرکز فروش درب ضد سرقت در تهران می توانید مدل های مختلفی از درب با قیمت های مختلف مشاهده نمایید.
راهنمای خرید درب ضد سرقت
فراهم آوردن خانه ای امن، نقش مهمی در آرامش افراد خانواده دارد. یکی از اقدامات موثر در راستای افزایش امنیت ساختمان، خرید درب ضد سرقت می باشد. امروزه آپارتمان های نوساز مجهز به دربهای ضد سرقت هستند. اکثر افراد اقدام به جایگزین نمودن درب های معمولی با انواع ضد سرقت می نمایند. به همین جهت ضروری است با مطالعه ” راهنمای خرید درب ضد سرقت ” ، اطلاعات فنی در این خصوص کسب نمایید تا یک انتخاب مناسب داشته باشید.
درب های ضد سرقت در انواع تولید داخلی و خارجی در بازار موجود هستند. این درب ها دارای ویژگی ها و قیمت های متفاوتی می باشند. بنابراین برای انتخاب یک درب ضد سرقت مطمئن و استاندارد، باید اطلاعات کافی در خصوص ساختار درب، چهارچوب، سیستم قفل و یراق آلات آن کسب نمایید. این امر منجر می شود تا با شناخت نقاط ضعف و قوت هر کدام، درب ها را با یکدیگر مقایسه نمایید.
در مقاله ” راهنمای خرید درب ضد سرقت ” سعی شده است تا ساختار درب، ابعاد استاندارد و سیستم امنیتی درب را به صورت جامع و فنی مورد بررسی قرار دهیم.
انواع درب های ضد سرقت
رایج ترین انواع درب های ضد سرقت در کشور به 3 گروه تقسیم می شوند :
درب ضد سرقت ترک : این درب ها از جمله مرغوب ترین دربهای ضد سرقت هستند که دارای ساختاری مقاوم و مطمئن بوده و در کشور ترکیه تولید می گردند. بدیهی است که واردات درب ترک اصل مستلزم هزینه بالایی خواهد بود. البته درب های ترک مونتاژ ایران نیز در بازار موجود هستند که قیمت کمتری دارند.
امروزه درب ترک اصل به کشور ایران وارد نمی گردد، اما در صورتی که درب های مونتاژ ایران به فروش برسد قیمتی در حدود 15.000.000 الی 17.000.000 تومان دارند.
درب ضد سرقت چینی : درب های چینی در کشور چین تولید می شوند و ساختار آن ها در مقایسه با درب های ترک ضعیف تر می باشد، به همین دلیل قیمت مناسب تری در مقایسه با درب های ترک دارند.
قیمت درب های چینی در حدود 7.000.000 تا 12.000.000 تومان می باشد.
درب ضد سرقت ایرانی : تولیدکنندگان ایرانی نیز اقدام به تولید درب های ضد سرقت نموده اند. انواع درب های ایرانی با کیفیت های مرغوب (مشابه ترک ) و یا متوسط در بازار موجود می باشد. در نتیجه قیمت درب های ایرانی با توجه به ساختار و کیفیت درب ممکن است بالا و یا پایین باشد.
درب های ضد سرقت ایرانی با توجه به ساختار داخلی و کیفیت ساخت شان از 6.000.000 تا 20.000.000 تومان قیمت دارند.
ساختار درب ؛ مهم ترین بخش راهنمای خرید درب ضد سرقت
از آنجایی که این درب باید در برابر هر گونه ضربه و فشار دیلم مقاوم باشد؛ ضروری است تا ساختار درب به شکل مقاومی طراحی گردد. به همین جهت از یک لایه ورق فولادی با ضخامت 0.7 تا 1.25 میلیمتر در هسته درب بهره گرفته می شود. بدیهی است هر چه ضخامت ورق فولادی بیشتر باشد، وزن درب نیز بیشتر خواهد بود و میزان امنیت بیشتری را فراهم می آورد.
لازم به ذکر است درب های ترک اصل دارای ورق فلزی با ضخامت 1.25 بوده، در حالیکه در ساختار درب های چینی درجه دو از ورق 0.75 میلیمتر بهره گرفته می شود. البته درب های چینی درجه یک و مرغوب با ورق فولادی به ضخامت 1.25 میلیمتر نیز تولید می گردند.
برای زیبایی درب های ضد سرقت، هسته درب یا همان ورق فولادی با چوب پوشانیده می شود تا فلز در سطح درب دیده نشود. با توجه به انعطاف پذیری بالایی که چوب دارد، تولید کنندگان قادر خواهند بود تا درب را مناسب برای انواع سبک های مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک طراحی نمایند.
در ساختار درب های ضد سرقت لوکس از پلی استایرن، پشم شیشه و یا پشم سنگ نیز به عنوان عایق صوت و حرارت بهره گرفته می شود. این امر موجب افزایش قیمت نهایی درب نیز می گردد.
ویژگی های چهارچوب درب ضد سرقت
چهارچوب باید مقاومت کافی را در برابر عوامل نفوذی از قبیل دیلم داشته باشد، در نتیجه از چهارچوب فلزی برای دربهای ضد سرقت بهره گرفته می شود. علاوه بر این، وزن درب ضد سرقت به واسطه ورق فولادی بکار گرفته در آن بالا می باشد و چهارچوب فلزی توان نگهداری درب سنگین را دارد.
ضروری است در فریم داخل دیوار از قوطی فلزی 4080 و یا 40100 بهره گرفته شود. همچنین باید تعدادی لقمه آهنی در پشت چهارچوب جوش داده شود تا بتوان چهارچوب را به فریم داخل دیوار جوش داد.
بهره گیری از درزگیر بر روی چهارچوب نیز باعث می شود تا درب به هنگام بسته شدن صدای ناهنجاری تولید نکند.
ابعاد استاندارد درب ضد سرقت
ابعاد این درب ها باید متناسب با فضای موجود سفارشی سازی گردند، با اینحال برندهای تولید کننده درب های ضد سرقت دارای اندازه استاندارد به خصوصی هستند. نکته قابل توجه این است که این درب ها به عنوان درب ورودی واحد بکار گرفته می شوند، بنابراین باید اندازه آن به گونه ای باشد که بتوان اجزای بزرگی از قبیل یخچال را به سادگی از آن عبور داد.
بازشوی استاندارد درب های ضد سرقت در حدود 213 در 100 سانتیمتر می باشد که قابلیت سفارشی سازی در ابعاد بزرگتر و یا کوچک تر را خواهد داشت.
قفل درب ضد سرقت
قفل های ضد سرقت در مقایسه با قفل های معمولی ساختار پیچیده تری داشته، همین امر باعث می شود درب نفوذ ناپذیر گردد. نکته جالب در خصوص این درب ها، تجهیز آن ها به بیش از یک قفل می باشد. بطور معمول از قفل اصلی همراه با یک قفل کمکی و یا بیش از دو قفل ( مولتی پوینت ) که از نقاط مختلف و در جهات عمودی و افقی عمل می نمایند، بهره گرفته می شود. قفل های مولتی پوینت به یک اهرم مرکزی متصل هستند که در داخل درب کار گذاشته می شود، در نتیجه تمامی قفل ها همزمان با قفل اصلی عمل می نمایند.
این قفل ها همچنین دارای چندین زبانه هستند، در نتیجه باز کردن غیر مجاز آن ها میسر نمی باشد.
ویژگی های مهم دربهای مقاوم در براب
در خرید اینترنتی درب ضد سرقت؛ ضرورت دارد که وبسایت درب را از چند وجه مورد بررسی قرار دهد و اطلاعات مهمی در مورد تمامی ویژگی های درب در اختیار بازدید کنندگان بگذارد. در پایین مهم ترین ویژگی هایی که مشتریان باید در مورد آن اطلاعات داشته باشند؛ آورده شده است:
ویژگی های ظاهری درب : در این بخش بیشتر درباره نمای بیرونی درب توضیح داده می شود. مواردی نظیر نوع طراحی درب، چوب به کار رفته در ساختار آن، روکوب و پشت کوب، قفل و یراق آلات درب و هر آنچه قابل مشاهده با چشم است، مورد بررسی قرار می گیرد.
ویژگی های فنی درب : در ویژگی فنی بیشتر درمورد ساختار و متریال اصلی درب توضیح داده می شود. برای مثال درباره ویژگی ورق فولادی استفاده شده در درب یا مواردی از جمله جنس دستگیره های درب و نوع رنگ آمیزی آن توضیح داده می شود.
ویژگی های مقاومتی درب: همانطور که از نامش مشخص است ؛ درباره مقاومت درب در برابر سایش، ضربه، رطوبت و یا عایق بودن آن اطلاعات به خریداران می دهد.
ویژگی های مقاومتی درب: همانطور که از نامش مشخص است ؛ درباره مقاومت درب در برابر سایش، ضربه، رطوبت و یا عایق بودن آن اطلاعات به خریداران می دهد.