کمد دیواری جادار برای اتاق خواب


کمد دیواری جادار دغدغه مشترک افراد به هنگام خرید، اجاره و یا بازسازی خانه می باشد. در حقیقت مهم نیست که متراژ خانه بزرگ یا کوچک است، تمامی افراد تمایل به داشتن یک کمد دیواری بزرگ و جادار دارند. اگر اتاق خواب تان کوچک باشد، ساخت کمد یک معضل اساسی برایتان خواهد بود.

حال اگر قصد بازسازی و سفارش کمد دیواری دارید، بهتر است یک کمد جادار و شیک را انتخاب نمایید. برای این کار کافیست چند نکته را در نظر داشته باشید.

طراحی کمد دیواری جا دار شیک

کمد دیواری محلی برای نگهداری و ساماندهی البسه و لوازم شخصی می باشد. با انتخاب یک کمد دیواری بزرگ و کارآمد می توانید به خوبی وسایل خود را ساماندهی نمایید. اما یک کمد کارآمد و بزرگ چه ویژگی هایی دارد؟

کمد دیواری جادار برای اتاق خواب
طراحی کمد دیواری جادار برای اتاق خواب

1- تعبیه یونیت های متعدد

کمد دیواری به طور معمول از چند یونیت ساخته می شود که به هنگام نصب، تمامی یونیت ها به یکدیگر وصل می شوند و یک کمد یکپارچه را خواهید داشت. در نتیجه داشتن یک یونیت یک سره برای کمد دیواری چندان کارآمد نخواهد بود، زیرا در این صورت چیدمان کمد دیواری مشکل ساز می شود.

برای زیبایی هر چه بیشتر اتاق خواب، درب کمد به صورت یکپارچه طراحی می گردد. لازم به ذکر است کمد دیواری به طور معمول 2 تا 4 درب دارد، البته برای فضاهای بزرگتر می توان مساحت بیشتری را به کمد اختصاص داد.

کمد دیواری جادار بزرگ
ساخت کمد دیواری متشکل از چندین یونیت جدا و طبقه بندی شده

2- عمق استاندارد کمد دیواری جادار

عمق کمد یکی از تاثیرگذارترین المان ها برای یک کمد جادار است، به همین دلیل اگر عمق کمد را کمتر از اندازه استاندارد در نظر داشته باشید، با مشکل کمبود جا مواجه خواهید شد. عمق استاندارد کمد دیواری 60 سانتیمتر می باشد که برای اتاق خواب کوچک مناسب است، برای اتاق خواب بزرگ نیز می توان عمق بیشتری را در نظر داشت.

3- کشوی کمد دیواری جا دار

کشو فضایی فوق العاده برای نگهداری البسه و وسایل شخصی می باشد، به همین دلیل حتما بخشی از کمد را به کشو اختصاص بدهید. تولیدکنندگان تعداد مشخصی از کشو را متناسب با متراژ کمد در نظر می گیرند.

در طراحی کمد دیواری های جدید و امروزی کشوها روکار نیستند، بلکه پس از باز شدن درب کمد دسترسی به کشو میسر می گردد.

کشوی کمد دیواری جادار
کشوها و قفسه بندی های متعدد برای استفاده بهینه از فضای داخل کمد

4- تجهیز کمد به اکسسوری های کاربردی

بزرگ بودن کمد به تنهایی کافی نیست، بلکه باید فضای یونیت های داخلی را به بهترین شکل ممکن مدیریت نمود. به همین منظور می توان از انواع اکسسوری کمد برای البسه، زیورآلات و میز اتو استفاده نمود. این اکسسوری ها کاربری مخصوصی داشته و به صورت ریلی در داخل یونیت های کمد دیواری نصب می گردند. در نتیجه می توانید متناسب با نیاز خود اقدام به انتخاب اکسسوری مورد نظر نمایید.

جا کفشی، جا البسه، جا شلواری، رگال آسانسوری و … از جمله کاربردی ترین انواع اکسسوری هستند.

5- سبد حصیری برای تفکیک لباس ها

اکسسوری سبد ریلی مخصوص کمد دیواری یکی از کاربردی ترین گزینه ها برای نظم دهی به کمد دیواری است. اما اگر دغدغه هزینه بالای اکسسوری را دارید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم. کافیست با مراجعه به مغازه های پلاسکو تعدادی سبد حصیری خریداری کنید. دقت کنید طول و عرض سبدها با قفسه بندی کمد دیواری تان هماهنگی داشته باشد. این سبدها به تفکیک لباس ها و نظم دهی داخل کمد کمک می کند.

سبد حصیری کمد دیواری
استفاده از سبد حصیری در کمد دیواری برای ساماندهی و تفکیک لباس ها

6- نورپردازی داخل کمد

یک کمد دیواری تاریک هر چقدر هم که بزرگ باشد، چندان جادار به نظر نمی رسد. حتی اگر کمدتان مقابل پنجره باشد، باز هم نور کافی برای بررسی داخل کمد نخواهید داشت، زیرا وقتی نور از پشت می تابد سایه شما داخل کمد می افتد. پس بهترین کار نورپردازی داخل کمد دیواری است، به طوری که نور مصنوعی بین شما و وسایل داخل کمد قرار بگیرد.

چراغ اتوماتیک و یا چراغ دکمه دار لمسی گزینه خوبی برای کمد دیواری است.

7- اتاق کمد کوچک و باریک

اگر خانه شما هم دارای پرتی یا فضای ناکارآمد هست، زودتر به فکر یک اتاق کمد بیفتید. لزومی ندارد اتاقک لباس بزرگ و همراه با میز وسط و آینه باشد. کافیست یک درب کشویی برای فضای پرت خانه سفارش دهید و پست درب را تا می توانید کمد دیواری، قفسه و کشو بسازید.

با توجه به اینکه ورودی اتاقک لباس درب دارد، لزومی ندارد کمدها درب دار باشند. بنابراین با قفسه ها و  اکسسوری ها فضای زیادی را برای البسه و کفش خواهید داشت.

اتاق کمد جادار و باریک
ساخت اتق کمد کوچک در قسمت های پرتی خانه

اتاق کمد جادار و بزرگ

اتاق کمد یا Walk-in closet یکی از لاکچری ترین ایده ها برای خانه های بزرگ و لوکس می باشد که شامل یک اتاق سرتاسر پوشیده از کمد است. بطور معمول اتاق لباس یک میز وسط دارد و یونیت ها می توانند فاقد درب نیز باشند.

طراحان شرکت روماک همواره سعی دارند تا کمد دیواری را در ابعاد استاندارد و متناسب با متراژ فضای اتاق، به صورت جادار و با یونیت های کارآمد طراحی نمایند. بخاطر داشته باشید که یک طراحی کارآمد باعث می شود تا دغدغه خریداری اکسسوری های متعدد را نداشته باشید.

کمد دیواری جادار اتاق کوچک با درب ریلی

طراحی یک کمد کارآمد برای اتاق خواب کوچک اندکی پیچیده به نظر می رسد. برخی از افراد با کاهش عمق کمد سعی دارند تا فضای اتاق را مدیریت نمایند، در حالیکه عمق کمتر از 60 سانتیمتر کارآمد بودن کمد را زیر سوال می برد.

بهترین راه حل برای اتاق های کوچک؛ درب ریلی می باشد. درب های لولا خور نیاز به فضای بازشو دارند، در نتیجه نمی توان تخت و یا میز را نزدیک کمد قرار داد. در نتیجه می توانید عمق استاندارد را برای کمد در نظر بگیرید و بازشوی درب را حذف نمایید.

به خواندن ادامه دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *