راهنمای خرید کابینت آشپزخانه


خرید کابینت آشپزخانه چالش های زیادی را به همراه دارد، زیرا عموما کابینت بصورت پیش ساخته خریداری نمی گردد. در حقیقت کابینت آشپزخانه توسط یک سازنده متناسب با آشپزخانه شما سفارشی سازی می گردد. در نتیجه باید به گونه ای خریداری و نصب شود که بتوانید بیشترین بهره را از آن ببرید.

امروزه با توجه به ابعاد کوچک آشپزخانه ها شاید برای بسیاری از افراد این سوال پیش بیاید که کدام کابینت از لحاظ کارایی بهترین انتخاب محسوب می شود. از این رو قصد داریم، در ” راهنمای خرید کابینت آشپزخانه ” نکاتی را ذکر کنیم که باید به آن توجه داشته باشید. پس تا انتهای این متن را بخوانید و یک تصمیم خوب بگیرید.

شرکت روماک تولیدکننده انواع طرح کابینت آشپزخانه می باشد که انواع کابینت های مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک را سفارشی سازی می کند.

آشنایی با انواع کابینت آشپزخانه

به طور معمول داشتن اطلاعات کافی در مورد انواع کابینت به شما کمک خواهد کرد تا با آگاهی بیشتر و هزینه کمتر کابینت مطلوب خود را خریداری نمایید. حال که از اهمیت کابینت آگاه شدید به معرفی انواع کابینت خواهیم پرداخت.

کابینت تمام چوب

کابینت های تمام چوب دلالت بر درب کابینت چوبی دارد و یکی از اصیل ترین انتخاب ها برای آشپزخانه محسوب می‌شود.

چوب هایی که در ساخت کابینت بکار می رود شامل گردو، بلوط، راش، افرا و ملچ می باشد که از نظر رنگ و طرح با هم متفاوت بوده و انتخاب آن ها بستگی به سلیقه ی کارفرما دارد.

البته کابینت تمام چوب جزو کابینت های گران قیمت محسوب شده و حتی در بین چوب ها نیز به دلیل تفاوت در دوام و کارایی، قیمت ها باهم متفاوت می باشند. به همین دلیل انواع کابینت ام دی اف محبوبیت بیشتری در بازار دارند.

دیزاین کابینت

کابینت روکش چوب

کابینت روکش چوب از تنوع بالایی برخوردار است، از این رو انتخاب محبوبی به شمار می آید. همچنین این کابینت در مقایسه با تمام چوب قیمت تمام شده ی کمتری دارد.

روکش های چوبی عموما ورقه های نازکی با طرح های طبیعی می باشند. به همین جهت زیبایی بصری خوبی داشته اما در برابر حرارت و رطوبت مقاومت کمتری دارند. قابل ذکر است به دلیل استفاده از چوب ام دی اف و در بعضی موارد نئوپان دارای وزن سنگینی نیز می باشند.

امروزه روکش های مصنوعی با طرح چوب نیز بسیار کاربردی و پر فروش هستند، بطوری که قادر به تشخیص مصنوعی یا طبیعی بودن آن نخواهید بود.

رنگ کابینت

کابینت هایگلاس

مردم عموما کابینت های گلاس را بعنوان یک کابینت براق شناخته اند. روکش های گلاس به جهت داشتن ظاهری براق و شفاف امروزه یکی از پرطرفدار ترین متریال مصرفی برای ساخت کابینت می باشند. شایان ذکر است که این روکش چون سطحی صاف و صیقلی دارد، بازتاب نور خوبی داشته و تمیز کردن آن آسان تر است.‌

توجه کنید که روکش های گلاس الزما براق نیست و برند AGT انواع روکش های اکلیلی، مات و طرح چوب نیز تولید نموده است. این روکش ها عموما بنام های گلاس شناخته شده اند.

کابینت آشپزخانه هایگلاس مغزی ام دی اف داشته و قیمت مناسبی دارد، اما بسیار خش پذیر اند.

یکی از مواردی که در خرید کابینت هایگلاس باید به آن توجه کنید، میزان موجی است که در سطح روکش وجود دارد، زیرا هر چه موج کمتری داشته باشد، جنس ام دی اف بکار رفته و نحوه ی پرس روکش بهتر بوده است.

مدل کابینت های گلاس برای آشپزخانه کوچک

کابینت ممبران

کابینت ممبران که در آن مغزی از جنس ام دی اف و روکش پی وی سی روی آن وکیوم می شود. امروزه این کابینت به دلیل صرفه اقتصادی تقاضای بالایی دارد. بسیاری تصور می کنند که سبک این کابینت کلاسیک است، در صورتی که در هر دو سبک نئوکلاسیک و کلاسیک قابل اجراست.

قیمت کابینت ممبران

راهنمای خرید کابینت آشپزخانه

بدون شک پیش از خرید، بهتر است حتما از شوروم کابینت و یا نمونه کار سازنده بازدید حضوری داشته باشید. علاوه بر این باید نکات مهمی را در نظر داشته باشید.

آشپزخانه به عنوان محیطی که بسیاری از نیاز های روزمره ما را بر طرف می کند، از این رو قرار گیری کابینت و چیدمان آن باید به بهترین نحو انجام شود. از آن جایی که هزینه ی قابل توجه ای صرف تهیه کابینت و نصب آن می شود، لازم دانستیم قبل از خرید آن موارد زیر را به عنوان راهنمای خرید کابینت ذکر کنیم:

1) قیمت کابینت

اولین گام مهم در انتخاب کابینت، استعلام قیمت و برآورد قیمت کابینت متناسب با بودجه ایده آل شماست. متاسفانه محاسبه قیمت نهایی کابینت چالش های گوناگونی دارد و شما نمی توانید متراژ مورد نظرتان را ضربدر قیمت یک متر کابینت کنید. تک تک یونیت های زمینی، هوایی، یخچال، فر و … ضریب و حتی فرمول خاص خودشان را دارد. مثلا قیمت کابینت دو پله ضریب متفاوتی در مقایسه با قیمت کابینت ساده دارد.

اگر یک راهنمای صحیح داشته باشید به راحتی می توانید محاسبه قیمت کابینت را خودتان انجام دهید تا کلاه سرتان نرود. در لینک بالا می توانید تک تک فرمول ها و ضرایب استاندارد را مشاهده کنید.

2) طرح درب کابینت

انتخاب تونیکه ی درب بر نمای کلی بسیار تاثیر گذار است. بنابراین یکی از تصمیم های اصلی پیدا کردن طرح درب مورد نظر است. مدل های درب کابینت انواع مختلفی دارند که عبارتند از: درب های قاب دار که مناسب برای سبک کلاسیک هستند. همینطور پانل های فلت متناسب با سبک مدرن می باشند. کابینت با دستگیره مخفی در سبک مدرن بصورت فلت طراحی می گردد.

پروفیل درب کابینت

3) جنس کابینت

با توجه به اینکه صفحه کابینت بیشترین تماس را با رطوبت و حرارت دارد، از این رو مقاوم بودن جنس آن مهم است. به همین دلیل معمولا ام دی اف و چوب مورد استفاده قرار می گیرد و نئوپان پیشنهاد نمی شود.

همچنین روکش کابینت باید به گونه ای باشد تا در اثر خراش و ساییدگی آسیب نبیند. به طور مثال روکش ملامینه دارای فرسایش و خش پذیری زود هنگام است. البته برندهای خارجی از قبیل AGT و Niemann روکش های مصنوعی مرغوب، متنوع و زیبایی تولید می کنند.

علاوه بر جنس کابینت، جنس صفحه بین کابینت هم مهم است. پیشنهاد می کنیم هم سمپل صفحه کابینت را مشاهده کنید و هم اطلاعات جامع در خصوص انواع صفحه های جدید را مطالعه کنید.

4) جا دار بودن کابینت

فضای کافی کابینت و قفسه بندی های مناسب، این امکان را به شما می دهند که چیدمان منظم تری داشته باشید، شایان ذکر است هر چه کشو های کابینت عریض تر باشند، دسترسی شما نیز آسان تر خواهد بود.

برای استفاده بهتر از محیط آشپزخانه، تاثیر جزیره آشپزخانه را دست کم نگیرید. لزومی ندارد که حتما یک جزیره اشپزخانه لاکچری سفارش بدهید، حتی یک جزیره ساده می تواند از 3 جهت زندگی شما را راحت کنید. یک فضای بیشتر برای نگهداری ظروف، دو جداسازی فضای بین آشپزخانه و بیرون و سه استفاده از کانتر به عنوان میز ناهارخوری.

5) کیفیت یراق آلات کابینت

لولای کابینت جهت اتصال قسمت های متحرک بکار می رود و تاثیر بسزایی در عملکرد کابینت دارد، به همین خاطر باید مرغوب باشد. همینطور تهیه ی آرام بند به منظور جلوگیری از صدا نیز برعهده ی فروشنده است.

قفسه کابینت

6) در نظر گرفتن سبک کابینت آشپزخانه

بی شک سبک کابینت شما باید با دکوراسیون منزل همخوانی داشته باشد، به طور معمول برای خانه هایی با وسعت کم، سبک کلاسیک مناسب نیست.

زیرا سبک کلاسیک به قرینه سازی و بهره گیری از منبت کاری ها و بکارگیری عناصر مجلل نیاز دارد و طبیعتا فضای بیشتری می خواهد. در صورتی که برای سبک مدرن، درب های کابینت بی قاب و ساده است. پیشنهاد می کنیم مدل های کابینت در سبک های مختلف را ملاحظه نمایید.

مدل کابینت کلاسیک

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

مدل کابینت مدرن

منبت کابینت

6) رنگ کابینت

جنس رنگ یکی از مهم ترین المان هایی است که باید به آن توجه کنید. بطور معمول از دو نوع رنگ زیر برای رنگ آمیزی کابینت استفاده می شود :

1- نیم پلی استر

2- پلی اورتان

رنگ پلی اورتان کیفیت، جنس و بافت بهتری دارد و در مقایسه با نیم پلی استر قیمت بیشتری دارد. علاوه بر این، در برابر رطوبت آسیب پذیر نمی باشد. حتی برای رنگ آمیزی روکش چوب طبیعی خودرنگ نیز از این رنگ ها بصورت موج نما و جلادهنده استفاده می شود. اما روکش های مصنوعی نیازی به رنگ آمیزی ندارند.

سعی کنید برای انتخاب رنگ ابعاد آشپزخانه را در نظر بگیرید. به طور مثال رنگ های روشن ابعاد را بزرگتر نشان می دهند و بکارگیری بیش از دو رنگ موجب شلوغی می شود. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که رنگ کابینت در روشنایی آشپزخانه تاثیر گذار است.

آیا آشپزخانه شما کوچک است ؟ آیا نور طبیعی به میزان کافی دریافت نمی کنید ؟ کابینت سفید باعث می شود تا فضای آشپزخانه بزرگتر و پر نورتر به نظر برسد. جالب است بدانید رنگ سفید از نظر کیفیت و جنس چندین نوع دارد که در مقاله رنگ کابینت ام دی اف ویژگی های هر کدام معرفی شده اند.

7) رعایت کردن موارد فنی

توجه داشته باشید که قبل از نصب کابینت ها، کلیه لوله کشی و برق کشی های لازم باید انجام شده باشد.

استاندارد های ساخت کابینت

ساخت کابینت آشپزخانه طبق استانداردهای مشخصی به شرح زیر انجام می گردد :

  • به طور معمول عمق کابینت زمینی 55 سانتی متر می باشد.
  • ارتفاع کابینت زمینی بدون صفحه و پایه 72 سانتی متر است.
  • عمق کابینت هوایی 35 سانتی متر می باشد.
  • ارتفاع پاخور (پایه کابینت) 14 سانتی متر می باشد.
  • تعداد طبقات کابینت هوایی حداکثر 2 عدد می باشد.
  • یونیت زمینی حداکثر 1 یک طبقه دارد.
  • تعداد طبقات کابینت زمینی ایستاده حداکثر 4 عدد می باشد.
  • ارتفاع تاج حداکثر 12 سانتی متر می باشد.
  • ارتفاع لب چراغی حداکثر 7 سانتی متر می باشد.

البته تمامی این اعداد تنها استاندارد بوده و در صورت توافق کارفرما، ابعاد بیشتر نیز سفارشی سازی می گردد. لازم به ذکر است در صورت تغییر استانداردها، ضرایب محاسبه قیمت کابینت نیز تغییر می یابد.

دیزاین کابینت

خرید کابینت از شرکت روماک

مراحل سفارش و ساخت کابینت آشپزخانه از شرکت روماک به شرح زیر می باشد :

  • انتخاب مدل کابینت آشپزخانه متناسب با فضا
  • تعیین یونیت های مورد نیاز از قبیل یونیت هوایی، زمینی، کمدی، سوپری و …
  • محاسبه قیمت کابینت بر اساس نقشه آشپزخانه و ارسال پیش فاکتور
  • تنظیم و ارسال قرارداد پس از تائید کارفرما
  • ارائه خدمات اندازه گیری نهایی توسط کارشناسان فنی روماک
  • طراحی کابینت با در نظر گرفتن دانش ارگونومی
  • ارائه نقشه سه بعدی از کابینت
  • شروع ساخت کابینت
  • ارائه خدمات نصب

لازم به ذکر است پس از عقد قرارداد، کارفرمای محترم دسترسی به پنل مشتریان خواهد داشت تا بصورت آنلاین در جریان روند پروژه به صورت تصویری باشد.

راهنمای خرید دستگیره کابینت

برای خرید دستگیره، اولین نکته ای که باید در نظر داشته باشید، اندازه گیری دقیق ابعاد کابینت است. بنابراین اطمینان حاصل کنید که دستگیره ای متناسب با کابینت خریداری می کنید.

همچنین لازم است بدانید اندازه استاندارد دستگیره کابینت تقریبا به قطر 32 میلی متر و در اندازه های بزرگتر حداکثر تا 38 میلی متر نیز موجود است. عرض دستگیره های استاندارد نیز بین 96 تا 128 میلی متر بوده و همچنین طول های استاندارد از 50 تا 200 میلی متر می باشد.

رنگ کابینت

عوامل موثر بر قیمت کابینت آشپزخانه

قیمت کابینت یکی از دغدغه های افرادی است که قصد تعویض و یا نصب کابینت در خانه های نوساز را دارند. از آن جا که نواسانات قیمت کابینت آشپزخانه تحت تاثیر عوامل متعددی می باشد، در اینجا به مهم ترین موارد آن اشاره خواهیم کرد:

مدل های متعددی از کابینت در بازار موجود است که هر کدام ساختار و قیمت مختلفی دارند. برای مشاهده لیست قیمت انواع کابینت ام دی اف روکش چوب و رنگ پوششی، به صفحه قیمت کابینت ام دی اف با رنگ پلی اورتان مراجعه نمایید.

1) کیفیت یراق آلات بکار رفته از قبیل لولا کابینت

2) متریال استفاده شده در ساخت کابینت

3) متراژ کابینت، تعداد کشو و قفسه ها و نصب نماهای اضافه

راهنمای خرید کابینت آشپزخانه کوچک و مدرن

امروزه میانگین متراژ آپارتمان در ایران کمتر از 100 متر مربع بوده و داشتن یک آشپزخانه کوچک، کابوس بسیاری از افراد شده است. در واقع جای دادن ماشین آلات متعدد و ظروف در آشپزخانه یکی از دغدغه های اصلی به هنگام انتخاب خانه می باشد. اما نگران نباشید؛ کابینت آشپزخانه کوچک خود را هوشمندانه انتخاب نمایید تا بیشترین بهره را از فضای موجود ببرید.

به طور کلی می توان گفت انتخاب صحیح طرح، مدل و رنگ کابینت و حتی اکسسوری داخل یونیت ها ؛ راحتی و آسایش را به آشپزخانه کوچک شما هدیه می دهد. در ادامه ویژگی های کابینت برای آشپزخانه کوچک را مورد بررسی قرار می دهیم.

برای شروع کار سبک مدرن را برای آشپزخانه کوچک خود انتخاب نمایید. با توجه به اینکه سبک مدرن ساده است، آشفتگی و شلوغی در محیط رخ نمی دهد و این امر باعث می شود تا فضا بزرگتر به نظر برسد.

درب کابینت مدرن به صورت فلت و ساده طراحی می گردد. بدین معنی که سطح درب کاملا صاف و فاقد قاب بوده و به صورت روکار بر روی بدنه نصب می گردد. در نتیجه به هنگام بسته بودن درب کابینت، هیچ اثری از بدنه دیده نمی شود.

بهترین کابینت آشپزخانه کوچک؛ کابینت فلت با یراق آلات مخفی و تاچ می باشد که بسیار شیک و امروزی است.

کابینت جادار برای آشپزخانه کوچک انتخاب کنید

به طور معمول کابینت آشپزخانه شامل یونیت های زمینی ، هوایی و ایستاده می باشد. انداره و ابعاد این یونیت ها می تواند میزان کارآمد بودن کابینت را دگرگون کند.

کابینت هوایی با ارتفاع زیاد

در آشپزخانه های کوچک و مدرن یونیت هوایی تا سقف را پوشش می دهد. در نتیجه یونیت متناسب با بلندی سقف و با ارتفاع 70 تا 90 سانتیمتر در نظر گرفته می شود. هنگامی که ارتفاع زیاد باشد دسترسی ها سخت تر می شود ؛ به همین دلیل بهتر است لوازمی که به ندرت استفاده می گردند در بخش های بالایی نگهداری شوند.

عمق استاندارد کابینت هوایی 40 سانتیمتر است تا سر افراد با کابینت هوایی برخورد نداشته باشد.

کابینت هوایی با طراحی پلکانی

این نوع کابینت از دو سری یونیت با عمق های متفاوت تشکیل می گردد که یونیت دوم بر روی یونیت اول قرار می گیرد. عمق یونیت پایینی حدود 30 تا 40 سانتیمتر و عمق یونیت بالایی بین 50 تا 60 سانتیمتر است. ایجاد این پله کمک می کند تا در قسمت بالایی عمق بیشتری را داشته باشیم. کابینت پلکانی از لحاظ بصری برای سبک مدرن زیبا بوده و جلوه بهتری به فضای آشپزخانه می دهد.

به خاطر داشته باشید که اگر ارتفاع ردیف اول کمتر از 30 سانتیمتر باشد، کاربردی نخواهد بود.

آشپزخانه مونوکروم

کابینت ایستاده با اکسسوری

پنتری یا کابینت ایستاده با ارتفاع 220 سانتیمتر و حتی بیشتر فضایی فوق العاده را برای مواد غذایی خشک ، ادویه جات و …. فراهم می آورد. پنتری قابلیت تفکیک و طبقه بندی دارد تا بیشترین بهره از این فضا گرفته شود. یونیت کابینت ایستاده در سبک مدرن فاقد دکوری است.

فروشگاه کابینت آشپزخانه

کابینت زمینی کنج

برای آشپزخانه کوچک، کابینت زمینی کنج ایده بسیار خوبی می باشد. اکسسوری های مخصوص کابینت کنج دسترسی راحت و فضایی فوق العاده را برای نگهداری سرویس قابلمه و سایر ظروف فراهم می آورد.

چه رنگی برای آشپزخانه کوچک مناسبه ؟

رنگ کابینت علاوه بر اینکه زیبایی آشپزخانه را تحت تاثیر قرار می دهد، به انعکاس نور نیز کمک می کند. در نتیجه هر چه رنگ کابینت روشن تر باشد، آشپزخانه پر نور تر خواهد بود. این امر باعث می شود آشپزخانه کوچک شما بزرگتر به نظر برسد.

رنگ سفید برای آشپزخانه های کوچک بسیار کاربردی است زیرا تمام نوری که با سطح سفید برخورد می کند، منعکس می شود. در نتیجه هر چه رنگ تیره تر باشد، انعکاس نور کمتر اتفاق می افتد.

کابینت آشپزخانه کوچک با روکش هایگلاس

رنگ سفید یکی از شیک ترین و رایج ترین رنگ ها برای کابینت مدرن می باشد. کابینت های ام دی اف را می توان با رنگ سفید مات و یا براق به صورت پوششی رنگ نمود، به گونه ای که سطح ام دی اف کاملا صاف و یکدست شود.

همچنین می توان از ورق سفید هایگلاس برای کابینت آشپزخانه بهره برد. کابینت هایگلاس مورد توجه دوستداران مدرن قرار گرفته است؛ زیرا علاوه بر زیبایی به روشنایی فضای آشپزخانه کمک می کند و نور طبیعی را در تمام آشپزخانه منعکس می نماید.

کابینت های گلاس اکلیلی

کابینت های دو رنگ

شاید داشتن یک آشپزخانه سفید و یکدست کسل کننده به نظر برسد، برای رفع این یکنواختی می توان از دو رنگ با هارمونی زیبا برای کابینت های مدرن استفاده نمود. به عنوان مثال می توانید از رنگ سفید برای کابینت های هوایی و از یک رنگ خنثی برای کابینت های زمینی استفاده کنید. یونیت های بالایی با انعکاس نور در محیط تاثیر بسزایی خواهند داشت.

همچنین می توانید از ترکیب روکش چوب و روکش هایگلاس بهره ببرید. برای کابینت پلکانی از هایگلاس سفید برای ردیف اول و روکش چوب طبیعی برای ردیف دوم استفاده نمایید.

رنگ های خنثی با تناژ روشن

رنگ های خنثی مانند طوسی ، بژ، کرم و … با تناژ روشن برای کابینت مدرن کاربردی و خاص هستند. فراموش نکنید این رنگ ها برای آشپزخانه هایی که از نور طبیعی بهره می برند مناسب می باشند.

کابینت طرح بتن

امروزه روکش های مصنوعی با طرح بتن بسیار محبوب هستند، این کابینت ها با نام کابینت بتنی نیز شناخته شده اند.

ایده هایی برای آشپزخانه کوچک ایرانی

دغدغه های کمبود جا در آشپزخانه خود را با کابینت کارآمد حل می کنید، حال با کوچک دیده شدن فضا چه باید کرد ؟

همانطور که ذکر شد رنگ کابینت قابلیت ایجاد خطای دید را فراهم می آورد. به همین دلیل رنگ های روشن بسیار کاربردی هستند. درا دامه سایر ایده های کاربردی برای آشپزخانه کوچک را به اشتراک می گذاریم.

کانتر آشپزخانه

کانترهای یک سره با رنگ روشن برای آشپزخانه های کوچک کاربردی هستند. با قرار دادن چند صندلی پایه بلند مدرن و ساده می توانید به عنوان میز نیز از کانتر بهره ببرید.

اگر کانتر ندارید از میز آشپزخانه تاشو استفاده کنید تا تنها در مواقع نیاز از میز به صورت کامل استفاده کنید.

تجهیزات آشپزخانه

محل قرارگیری تجهیزات در آشپزخانه باید به گونه ای انتخاب شود که جریان در فضا برقرار گردد و دسترسی ها به سادگی انجام گیرد. به همین منظور مثلث آشپزخانه می تواند با کاربردی سازی دسترسی ها کمک شایانی به شما نماید. همچنین تعبیه فضای مخصوص فر و یخچال در کابینت باعث ایجاد هارمونی و نظم در فضا می گردد.

نور آشپزخانه

نور طبیعی بیشترین تاثیرگذاری را دارد ، بنابراین با پرده های ضخیم مسیر نور را مسدود نکنید. با بهره گیری از پرده های مدرن مانند پرده پلیسه، شید رومی، شید رول، حریر و تور می توانید از نور طبیعی در طول روز بهره ببرید. نورپردازی زیر کابینت و لامپ های سقفی در بالای کانتر نیز می تواند نور مورد نیاز را در طول شب فراهم آورد.

تجهیز کابینت های کنج

آیا تابحال چیزی از مجیک کرنز شنده اید ؟ این اکسسوری در داخل کابینت های کنج قرار می گیرد و محل مناسبی برای نگهداری قابلمه و ظروف است. مجیک کرنز همانند یک سنی است که کابینت را پر می کند و به صورت کشویی و چرخشی از کابینت خارج می شود. به راحتی می توانید ظروف مورد یاز خود را از روی این سینی متحرک بردارید.

در نهایت می توان گفت با اندکی خلاقیت می توانید از آشپزی در آشپزخانه کوچک خود لذت ببرید. جایگزینی دیوار آشپزخانه با جزیره و بهره گیری از اکسسوری های کابینت از جمله ایده های کاربردی برای آشپزخانه کوچک می باشد.

از نظر شما کدام یک از موارد فوق بیشترین تاثیر را طراحی آشپزخانه کوچک دارد ؟

منبع :

www.idealhome.co.uk

کابینت خودت رو آنلاین طراحی کن!

سوالات متداول

کابینت با توجه به متراژ و نقشه آشپزخانه طراحی و سفارشی سازی می گردد. بنابراین برای خرید کابینت باید مدل ایده آل خود را انتخاب نمایید و با یک تولیدکننده مطمئن و معتبر برای ساخت آن قرارداد ببندید.

به خواندن ادامه دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *