ابعاد استاندارد کمد دیواری چقدر است ؟


ابعاد استاندارد کمد دیواری چقدر است ؟ پاسخ به این سوال با چند عدد ثابت میسر نیست، زیرا استانداردهای متعددی برای اندازه گیری کمد دیواری و ساخت آن وجود دارد. حال اگر قصد دارید برای بخشی از اتاق خواب و یا پذیرایی منزل خود کمد سفارش بدهید، بهتر است با اندازه های استاندارد و ایده آل کمد آشنا شوید.

ابعاد کمد دیواری

پیش از سفارش کمد دیواری ضروری است تا اندازه های دقیق قسمت های مختلف کمد دیواری را به دست بیاورید و با توجه به این اندازه ها اقدام به ساخت کمد نمایید.

در ادامه اندازه استاندارد تمامی بخش های کمد دیواری را مورد بررسی قرار می دهیم.

ابعاد استاندارد کمد دیواری

عمق استاندارد کمد دیواری

منظور از عمق کمد دیواری؛ میزان فضایی است که کف کمد در اختیار شما قرار می دهد و هیچ ارتباطی با طول و عرض کمد ندارد. هدف اصلی از تعبیه کمد دیواری ایجاد فضایی برای نگهداری وسایل شخصی، البسه و … است، از این رو بهتر است ابعاد عمق کمد به صورتی انتخاب شود که فضای داخل کمد دیواری کارآمد باشد.

عمق مناسب کمد دیواری جادار شیک 60 سانتی متر می باشد، با این حال سفارشی سازی کمد با عمق بیشتر مشکلی ایجاد نخواهد کرد. به عنوان مثال عمق کمد رختخواب می تواند 70 سانتی متر و حتی بیشتر باشد.

عمق 60 کاملا ایده آل است و چیدن کمد لباس برایتان دغدغه ای نخواهد داشت.

در نتیجه می توان گفت بهتر است عمق کمد را متناسب با کاربری مورد نظرتان انتخاب نمایید. بدیهی است در صو رتی که عمق کمد از اندازه استاندارد ( 60 سانتی متر) بیشتر باشد، قیمت کمد دیواری ام دی اف افزایش خواهد داشت.

عمق استاندارد کمد دیواری

اندازه استاندارد درب کمد دیواری

برای اندازه گیری درب کمد به دو عدد نیاز دارید :

1- عرض درب کمد

عرض استاندارد درب کمد دیواری پذیرایی 45 سانتی متر است، با اینحال افزایش آن تا 60 سانتی متر امکان پذیر می باشد. بطور معمول سازندگان به هنگام اندازه گیری، با توجه به متراژی که برای کمد دیواری اختصاص داده اید و تعداد درب مورد نظر، عرض درب را تعیین می نمایند. اما هیچ محدودیتی برای اجرای درب کمد با عرض 45 تا 60 سانتی متر وجود ندارد.

عرض کمتر از 45 سانت برای کمد دیواری کارآمد نیست، زیرا در این صورت جابجایی وسایل بزرگ چالش انگیز خواهد بود.

2- ارتفاع درب کمد

اگر عرض فضای مورد نظرتان برای کمد دیواری کم است، می توانید ارتفاع کمد دیواری را بیشتر در نظر بگیرید. در این صورت با تعبیه یونیت های کارآمد و قفسه بندی مفید از قسمت بالای کمد برای نگهداری وسایل تان بهره ببرید.

توصیه می شود ارتفاع درب کمد دیواری را بیش از 270 سانتی متر در نظر نگیرید، زیرا به مرور زمان درب چوبی کمد تاب بر می دارد.

درب کمد تا ارتفاع 280 سانتی متر قابلیت ساخت به صورت یکپارچه را دارد. اما اگر سقف فضا بلند تر است و مایل هستید ارتفاع بیشتری را به کمد دیواری جادار اختصاص بدهید، بهتر است کمد به صورت دو تکه طراحی گردد. بدین معنی که درب کمد 280 یا 270 سانتی متر باشد و درب دیگری با ارتفاع کمتر در بخش بالای کمد تعبیه شود.

در سبک مدرن عموما کمد دیواری با درب بلند و یکپارچه طراحی می گردد، از این رو درب های بلند در حال حاضر ترند هستند.

ارتفاع استاندارد کمد دیواری

تاج، روکوب، پاخور کمد دیواری

امروزه کمد دیواری همراه با دورکوب طراحی می گردد، از این رو اندازه نهایی دچار تغییراتی می گردد. دور کوب دور تا دور کمد دیواری را به صورت یکپارچه احاطه می کند که شامل تاج، روکوب و پاخور می شود.

روکوب: روکوب سمت چپ و راست کمد را پوشش می دهد و اندازه هر طرف 8 سانتی متر است.

تاج : تاج قسمت بالای کمد دیواری است که اندازه آن همانند روکوب 8 سانتی متر است. البته در سک کلاسیک می توان تاج کمد را همراه با تزئینات منبت کاری شده طراحی نمود، که در این صورت اندازه آن تا 20 سانتی متر افزایش پیدا می کند.

پاخور : حتما برای شما هم پیش آمده که به هنگام باز کردن درب کمد، فرش مانع از حرکت راحت درب شده باشد. از این رو بهتر است درب کمد اندکی بالاتر نصب گردد و حدفاصل کف و درب توسط پاخور پوشانیده شود. اندازه پاخور 12 تا 14 سانی متر در نظر گرفته می شود.

اندازه های استاندارد کمد لباس در یک نگاه

اندازه استاندارد درب کمد دیواری

نحوه اندازه گیری انواع کمد دیواری

انواع کمد دیواری در مدل های U و L طراحی می گردند و نحوه اندازه گیری آن ها به شکل زیر می باشد :

ابعاد استاندارد کمد لباس

سفارشی سازی کمد دیواری با ابعاد ایده آل

سازندگان و تولیدکنندگان تجهیزات چوبی از قبیل کمد دیواری، با دریافت ابعاد مورد نظر شما، اقدام به طراحی و ساخت کمد دیواری می نمایند.
شرکت روماک تولیدکننده انواع کمد دیواری مدرن، انواع کمد های نئوکلاسیک و انواع کمد های کلاسیک می باشد. روند سفارش کمد به شرح زیر می باشد :

  1. انتخاب مدل کمد دیواری ایده آل
  2. برآورد هزینه و ارسال پیش فاکتور برای کارفرمای محترم
  3. تنظیم و ارسال قرارداد پس از تائید کارفرما
  4. مراجعه کارشناسان فنی جهت اندازه گیری نهایی و تعیین یونیت های موردنظر کارفرما
  5. ارائه نقشه کمد دیواری جهت تائید
  6. شروع ساخت یونیت ها و درب ها و ارسال کار برای رنگ
  7. نصب کمد دیواری در محل پروژه

سوالات متداول

عمق کمد دیواری 60 سانتی متر است و عمق کمتر پیشنهاد نمی گردد. عموم تولیدکنندگان کمد دیواری با عمق بیش از 60 سانتی متر را سفارشی سازی می کنند که منجر به افزایش قیمت هر متر کمد می شود.

اندازه استاندارد کمد دیواری را با در نظر گرفتن عمق کمد، عرض و ارتفاع درب باید به دست بیاورید. مثلا عمق استاندارد کمد 60 سانتی متر و عرض درب کمد 45 سانتی متر است. سایر ابعاد استاندارد کمد لباس را در این صفحه ملاحظه نمایید.

به خواندن ادامه دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *